Back2You – italialaista elämäntyyliä

Back2You on italialainen lifestyle -brändi, joka valmistaa toiminnallisia hyvinvointiin vaikuttavia asusteita. Materiaali sisältää keraamisia partikkeleita, jotka keräävät itseensä kehon tuottamaa lämpöenergiaa. Tämä kehon lämpöenergia heijastetaan takaisin kehoon pitkäaaltoisena lämpösäteinä, infrapuna-aaltoina. Materiaali suojaa kehoa myös auringon UV-A ja UV-B -säteiltä. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja allergiaystävällisiä, eivät sisällä tiuraamia, nikkeliä eikä hopeaa. Tuotteiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen eikä eläinkokeita ole käytetty.

 

Biokeraaminen INNERSHAPE® -materiaali

Back2You- tuotteet on valmistettu biokeraamisesta materiaalista hyödyntämällä INNERSHAPE® -teknologiaa. Pehmeä ja miellyttävä materiaali sisältää keraamisia partikkeleita, jotka heijastavat osan kehon luovuttamasta energiasta takaisin kehoon pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä. Kun biokeraaminen materiaali on kosketuksissa ihon kanssa, se vapauttaa takaisin ihoon lämpöenergiaa. Keraamisista partikkeleista vapautuva lämpöenergia kykenee sitoutumaan kudoksista solutasolle asti, jolloin materiaalilla on laaja vaikutus koko kehon hyvinvointiin. Näin keho hyödyntää omaa energiaansa uusiutumiseen ja elpymiseen.

Tuotteet edistävät myös kehon omaa kykyä vähentää tulehdustiloja ja parantaa vammoja.

Materiaali tehostaa kehon verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia, jolloin suorituskyky arkielämässä ja esimerkiksi urheilussa kohoaa.

INNERSHAPE® kuitu

Back2You -tuotteisiin käytetään bioaktiivista kuitua, luonnollisia orgaanisia mineraaleja, ihoa korjaavaa ja hoitavaa savea, lämpöäeristävää sekä antibakteerista kuparia.

Vaikutukset

Tunnet itsesi virkistyneeksi ja energiseksi, ihosi hohtaa ja uudistuu. Lisäksi tuotteiden käyttö vähentää ihon juonteita ja selluliittiä sekä parantaa lihaskuntoa.

Kuitu stimuloi kehon mikroverenkiertoa, veren hapettumista ja uudistaa soluja. Kuitu toimii myös vahvana antioksidanttina poistamalla ikääntymisen merkkeihin vaikuttavia vapaita radikaaleja.

Täyden hyödyn saat käyttämällä asustetta 6h päivittäin 30 päivän ajan.

90% elvyttää kehoa

70% vähentää laajentuneita hiussuonia ja suonikohjuja

40% pehmeyttää ja kosteutettaa ihoa

85% vähentää selluliittiä

30% parantaa lihasvoimaa

 

Kauneus

Hidastaa ihon ikääntymistä

Vähentää ihon juonteita ja selluliittiä

Lisää ihon elastisuutta ja kosteutta

Suorituskyky

Energisoi

Tasapainoisuus

Vähentää stressiä

Lisää hyvinvointia

Säätelee hikoilua

Vahvistaa immuunisysteemiä

Parantaa aineenvaihduntaa

Pesuohjeet

Pese tuotteet 30C pesukoneessa tai käsin. Älä käytä huuhteluainetta, eikä kuivausrumpua. Keveämmät materiaalit, kuten esim. topit, suosittelen laittamaan pesupussiin.

Back2You tuotteisiin tästä