Onko silmälasien valinta tuskatuttavaa?

Niin monesti kuulen asiakkaan sanovan: Olen jo kauan etsinyt uusia kehyksiä ja kiertänyt kaikki liikkeet, eikä mitään tahdo löytyä. Siinä tuleekin vähän sellainen “messuefekti”, kun kaikkea on paljon ja liian monta vaihtoehtoa, kaikki lakkaa innostamasta. Se lisää omaa epävarmuutta valintaan ja helposti tulee heitettyä pyyhe kehään. Myös ympäristö asettaa paineita. Kun täytyy ottaa huomioon mies/vaimo, lapset, ystävät ja työkaverit. Alkaa olla muuttujia jo niin runsaasti, että monesti oma halu jää viimeiseksi. Ja sinullehan ne kehykset kuitenkin tulevat!

Ja vielä kun kiireessä lähdet äkkiä ostamaan silmälasit kun koira on purrut toisen aisan palasiksi. Tulee helposti otettua ensimmäiset jotka vähänkään tuntuvat päässä mukavilta. Ja sitten kuukauden päästä tuntuu, ettei nämä nyt oleetkaan ollenkaan sellaiset kuin minä halusin.

Kehyksen valinnassa tärkeintä olet sinä! Mihin käyttötarkoitukseen ne tulevat? Tarvitsetko monitehot? Minkä väriset sinulle sopii? Mikä muoto korostaa kasvojasi? Istuvuus? Metalliset, muoviset vai titaania? Trendiä vai vuosia kestävää designia?

Kuntosalilla on personal trainer auttaa sinua saavuttamaan hyvän kunnon, ravintovalmentaja auttaa sinua syömään oikein, Life Coach auttaa sinua hallitsemaan omaa elämääsi. On mahdollista saada opastusta ruuanlaitossa, puutarhanhoidossa, sisustuksessa, siivouksessa ja tavaran hävittämisessä.

Miksi et sitten satsaisi itseesi niin, että käyttäisit silmälasikehysten valinnassa apua. Huomattava helpotus valintaan kun otat  kehysstailistin  mukaan ostoksille. Ammattilainen karsii suoraan pois ne mallit joita ei kannata edes kokeilla. Palvelu on sinulle täysin henkilökohtainen ja sinä olet ainoa asiakas. Ja mikä tärkeintä, sinulle sopivana ajankohtana!

Lisäksi samalla voit halutessasi saada meikkityylin ja vinkit hiusmalliin, päivitetyksi tähän päivään.

 
Auli Lukkarila

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin varataan sinulle aika!

+358 40 7067359
auli.lukkarila@luccaconsult.fi
Kauneuspalvelut ja hinnasto
Ajavaraus ja yhteystiedot